Producten

Dit is het “Producten aanbod” van Henk-400, deze artikelen en goederen zijn meestal niet voorradig en hebben qua prijs en qua levertijd, tijd nodig. Wees a.u.b. duidelijk in uw aanvraag zodat we u een passend aanbod kunnen doen en de artikelen kunnen leveren die u wenst.

Let wel, niet alles wat we kunnen leveren staat in deze sectie vermeld. Vele onderdelen kunnen we op wens maken of via ons netwerk bemachtigen.

 

Carrosserie onderdelen

Carosserieonderdelen

Voor de meeste Autosport voertuigen kunnen wij polyester en kevlar-carbon delen leveren, dit omvat hoofdzakelijk de merken: Alfa Romeo, BMW, Ford en Opel.

Verder kunnen wij ook kunststof ramen (3mm dik) leveren, dit omvat hoofdzakelijk de merken: Audi, Porsche, VW en Opel. Andere diktes, merken en typen zijn ook leverbaar evenals vlakke plaat. Ook kunnen we in veel gevallen plaatwerkdelen van de meeste merken en types leveren.

Prijzen op aanvraag

 

Maatwerk onderdelen

Wij kunnen voor U speciaal op maat gemaakte onderdelen leveren zoals versterkte steekassen, aangepaste achterassen, stuurhuizen, poelies t.b.v. autosport, in- /uitlaatspruitstukken, Uniballs en trekstangen,…etc.

De mogelijkheden zijn hierbij divers

 

Aangepaste motoren

Wij kunnen voor u uw geleverde motor reviseren en modificeren voor bijna elk merk en type, tevens is het mogelijk om een complete motor voor u te ontwerpen. In ons aanbod voor Opel treft u ook onze motor aan, de CIH 16V, deze is speciaal gemaakt ter vervanging van de zogenaamde 400 motor voor Opel.

Ook kunnen we losse revisieonderdelen leveren voor elk merk en type motor

 

Autosportonderdelen

Sandtler Produkten

Wij zijn leverancier van onder andere Sandtler producten, via deze mogelijkheid kunnen wij elk gewenst auto(sport) onderdeel leveren. Dit omvat niet alleen de technische onderdelen maar ook kleding, stoelen, elektra, koppelingen, stickers, …etc.

Buiten het aanbod van Sandtler kunt u ook voor de meeste zaken op Autosport gebied bij ons terecht

Bezoek adres

Wetterkant 18
8401 GC
Gorredijk
Nederland

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 17:00, lunch van 12:00 - 13:00.

Zon- en feestdagen gesloten.

Werkplaats op afspraak, bij uitzondering afspraak buiten reguliere werktijden mogelijk.